Vijftien jaar geleden raakte ik voor het eerst in aanraking met mindfulness. Ik heb me daar op zowel professioneel als persoonlijk vlak de afgelopen jaren verder in verdiept, door onder andere opleidingen te volgen, naar retraites te gaan, en door mijn eigen beoefening. Ook in mijn behandelingen als psycholoog heb ik gezien wat voor effect mindfulness kan hebben op algemeen welbevinden.

Mindfulness Training

Mindfulness is bedoeld voor iedereen die bewuster wil leven of wil leren mediteren.

Voor mensen die op een andere manier met stress willen leren omgaan en meer willen ′zijn′ in plaats van geleefd te worden. Leer jezelf gaande weg ook beter kennen en hoe je minder kritisch naar jezelf toe kunt worden.

Thema’s die aan bod komen tijdens deze cursus:

– De automatische piloot, omgaan met obstakels en aandacht voor de ademhaling.

– Erbij blijven, toelaten en accepteren wat er is.

– Omgaan met moeilijke gedachten.

– Voor jezelf zorgen en mindfulness in het dagelijks leven.

De eerst volgende groepstraining (8 sessies) zal starten op dinsdag 17 september 2019, verdere info volgt binnenkort.
De Mindfulness training van 4 sessies kan alleen individueel gevolgd worden.
Een individuele training (8 of 4 sessies) kan elk moment, in overleg, aanvangen.

Introductie sessie

Weet je nog niet zeker of je de Mindfulness Training wilt volgen maar ben je wel nieuwsgierig? Kom dan ontdekken of het iets voor jou is.

Je zult leren wat mindfulness is en hoe je het kunt toepassen. Deze sessie gaan we aan de slag met een paar meditatie en mindfulness oefeningen. Ook maken we kennis met de automatische piloot en hoe je kunt omgaan met obstakels.

Training Tarieven

Mindfulness training (MBSR/MBCT)

8 sessies
400/8 sessies
  • incl. btw en materiaal

  • N.B. deze training wordt door veel zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoedt.

Mindfulness training

4 sessies
200/4 sessies
  • incl. btw en materiaal

Mindfulness Introductie

50/1sessie
  • incl. btw

Online Zelfcompassie Cursus

Wil je weten wat zelfcompassie precies is , waarom het zo belangrijk is en hoe je het kunt leren te vergroten? Maar heb je misschien weinig tijd in je drukke leven om trainingen of workshops te volgen? Dan is deze online cursus echt iets voor jou!

In deze 6-weekse online cursus leer je anders omgaan met het kritische stemmetje in je hoofd. Je leert jezelf te accepteren en beter reageren op moeilijke emoties.

Je oefent met van verschillende werkvormen wanneer het jou uitkomt. Loop je ergens tegen aan? Je kunt wekelijks je vraag e-mailen naar de begeleidende psycholoog.

Deze cursus heb ik ontwikkeld gebaseerd op de Mindfulness Based Compassionate Living Training (MBCT), de Mindful Selfcompassion (MSC) Training, en Cognitieve Gedragstherapie technieken.

Online zelfcompassie cusus

39,95/6 sessies
  • incl. btw